VODITELJKA RTS-A SVE ODUŠEVILA STAJLINGOM: Kristina Radenović u komadu koji STOJI SVIM ŽENAMA, izgleda BRUTALNO
Kristina Radenković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

predivna

VODITELJKA RTS-A SVE ODUŠEVILA STAJLINGOM: Kristina Radenović u komadu koji STOJI SVIM ŽENAMA, izgleda BRUTALNO

Stil Kristine Radenković kopiraćete već danas

Objavljeno:

Kristina Radenković jedna je od retkih predstavnica javnog života čijih se modnih kikseva teško možemo setiti. Stil voditeljke uvek je prilagođen situaciji, ali je istovremeno moderan i urban.

- Bežim od ženstvene forme, retko nosim suknje i haljine. Volim udobnu, mladalačku odeću – rekla je Kristina Radenković jednom prilikom.

Majka dvoje male dece, koja je u decembru proslavila 43. rođendan, može se pohvaliti vitkom linijom koja joj dozvoljava da obuče sve što poželi. I, što je još važnije, da joj to odlično pristaje.

Najnovija prolećna odevna kombinacija, koja nas je oduševila, koliko je jednostavna, toliko je i efektna. Nema sumnje da će mnoge dame poželeti da je kopiraju već danas.

A, ukoliko se odlučite na taj korak, situaciju će olakšati činjenica da ove komade sasvim sigurno imate u garderoberu. Potrebno je samo da ih pravilno iskombinujete.

Za savršen autfit u stilu Kristine Radenković dovoljne su vam četiri stavke: bela pamučna majica, svetle farmerke ili pantalone, crni sako i udobne patike.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jednostavan kaiš, naočare za sunce i kožna torba mogu upotpuniti autfit i učiniti ga bez greške.

Inače, jedna od najangažovanijih voditeljki Javnog servisa, koja osim dva kviza vodi i dnevni kolažni program, ovih dana je u Malmeu.

Naime, Kristina Radenković priključila se evrovizijskoj delegaciji, koja je u pratnji naše predstavnice Teye Dore. O zbivanjima na terenu za sada nas izveštava putem društvenih mreža, ali kad krenu finalni nastupi, očekujemo i zvanična uključenja.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Hello/Milan Petrović Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.